© Anne Sturm  Guerrand - de Milliano  2019

KVK nummer 63178818

Bruidsfotograaf Sluis, Trouwfotograaf Zeeland, Bruidsreportage Middelburg, Trouwreportage Goes, Bruidsfotograaf in Terneuzen, Bruidsfotograaf in Middelburg, Trouwfotograaf Groede, Trouwreportages Veere, Bruidsfotograaf Vlissingen, Trouwfotograaf in Hulst, Trouwfotograaf in IJzendijke, Trouwreportages in Yerseke, Bruidsfotograaf in Breskens. Bruidsfotograaf gespecialiseerd in spontane pure, mooie en sfeervolle foto's trouw Bohemian Chic, great gasby, Boho, Hippe, liefdevol, bruidsreportages, fotograaf, trouw, trouwreportage, bruiloften, trouwreportage, Bruidsfotografie, Huwelijksfotograaf, trouwfotografie, trouwfotograaf, Trouwfotograaf Zeeland, trouwfotograaf zeeuws vlaanderen, Bruidsfotografie Zeeland, Brabant, Breda, Tilburg, trouwreportage, Bruidsfotografie, Huwelijksfotograaf, trouwfotografie, trouwfotograaf, bruidsreportage,  bruidsreportage, Middelburg, Breda, Terneuzen, Burgh-Haamstede, Oost-Souburg, Zoutelande, Goes, Domburg, Ritthem, Vlissingen, Axel, Bruidsfotografie Anne Sturm spontaan, stijlvol met oog voor detail

Trouwfotograaf ceremonies 

familie fotoshoot strand Groede, gezinsfotograaf Strand, lifestyle fotografie, lifestyle fotograaf, gezinsfotografie

Amsterdam Antwerpen Bergen op Zoom Brabant Brasschaat Breda Bruidsfotografie Bruidsreportage Bruiloften Doel Goes Halsteren Loveshoots Media clip Paris Poortvliet Renesse Roosendaal Rotterdam Sint Annaland Sint Maartensdijk Stavenisse Steenbergen Tholen Trouwalbum Trouwkaart Veere Vintage Vlissingen Zeeland

 

 Niets van deze website mag zonder toestemming worden overgenomen, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om de (ontvangen) digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.

Fotograaf levert de beelden af in de door haar gebruikelijk gehanteerde stijl, waarbij een globale beeldoptimalisatie wordt toegepast. Fotograaf levert een eigen selectie van beeldmateriaal, waarop opdrachtgever geen invloed heeft.

Fotograaf levert slechts het overeengekomen aantal foto’s, die door de fotograaf, zonder inmenging van opdrachtgever, worden geselecteerd. Fotograaf zal nimmer alle gemaakte foto’s of onbewerkte (RAW) bestanden leveren.

Fotograaf zal voor het door opdrachtgever verschuldigde bedrag een (elektronische) factuur sturen aan opdrachtgever.

Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar foto- en/of stemwedstrijden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van de fotografe. Fotografe heeft de artistieke vrijheid om de opdracht naar haar beste geweten en creatief kunnen uit te voeren. Bij aanschaf van een cd/dvd met de digitale bestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of nonprofit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of nonprofit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media.

 

 

 

lieve woorden

Hoi Anne,

 Net het pakket ontvangen, super super mooi!!

Kreeg er tranen van in mijn ogen…..

 Groetjes Cindy

Cindy & Robbie

Beste Anne,
We hebben op de site en facebook al heel wat foto's mogen bewonderen van onze trouwdag! Helemaal super! Ontzettend bedankt voor het vastleggen van deze voor ons zo bijzondere dag!

Marlous & Mark

Beste Anne, het ziet er echt fantastisch uit. Wat leuk dat je het met zoveel zorg hebt samengesteld.

Sanne & Robert

Hoi Anne,

Wat een super gaaf pakket hebben wij van jouw gehad. Bewonderingswaardig hoe je je creativiteit gebruikt!

We zijn heel blij met de foto's. Vandaag een mooie strandfoto op canvast besteld voor in onze woonkamer. De foto's zijn heel waardevol voor ons, ze staan overal in ons huis. Echt leuk dat we al een stapel foto's hebben. Kunnen we met iedereen de dag nog eens herleven.

Mariska & Jako-Jan

Beste Anne, ik wou je nog hartelijk bedanken voor de super mooi foto's en het pakket met alle leuke foto-albums en lijstjes, echt fantastisch!

Dit is echt heel leuk nagenieten!

Groetjes, Sophie

Sophie & Sipke

Hoi Anne,

Wij hebben het pakket goed ontvangen. Alleen al het pakket openen was al een verrassing, een heerlijke geur verspreidde zich in de kamer! Wij zijn ontzettend blij met de foto's, het album en al de andere leuke dingen die er in het pakket zaten. We willen je nogmaals bedanken voor deze mooie herinneringen. Mochten we ooit nog een keer een fotograaf nodig hebben dan weten we je te vinden. Ook zullen we je van harte aanbevelen aan anderen, al doen de foto's dat zelf ook al ;).

Emilie & Igor

Dag Anne,
We zijn heel erg blij met de foto's, wat zijn ze prachtig geworden! En zoveel! Erg leuk dat er gelijk een aantal afdrukken bij zitten, die hebben wij in de gang geëxposeerd, voor iedereen die langs komt te zien. Hartelijke groeten.

Mariska & Theo

Hoi Anne,

 

We hebben het pakket in goede orde ontvangen, bedankt voor je super mooie foto's!! Prachtig met zoveel zorg samengesteld en ingepakt. Ik was helemaal vergeten dat er ook al een fotoboekje bij zat, super! Dankjewel!!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Debbie en René

Beste Anne,

 

Alweer een week geleden werden wij verrast door jouw pakket. Van tevoren hadden we niet echt een specifieke verwachting, maar dít hadden we sowieso niet verwacht! Wauw, wat een tijd en moeite stop jij in het afleveren van het eindproduct. We hebben enorm genoten van het openmaken en ontdekken van het pakket, en onze hele trouwdag nog een keer kunnen nabeleven met al het moois dat je voor ons had gemaakt. Superbedankt voor de goede zorgen!
 

Karlijn en Thijs

Hoi Anne,
Bedankt voor de foto's! wat heb je het leuk verpakt in die doos met die zeep enzo, echt leuk! :-) slide show is ook echt mooi geworden, en dan met die muziek zo.
Dankjewel voor onze mooie dag!

Francis & Ruben